SyncoFit Corporate Wellness Programma

Waarom een SyncoFit Corporate Wellness Programma?

 

Slimme bedrijven van tegenwoordig begrijpen de ongelimiteerde voordelen van het investeren in het bedrijf haar belangrijkste bron van succes: haar werknemers !

Het is geen geheim. Bied uw personeel de juiste middelen aan en uw business zal nog meer groeien.

Als er in het welzijn van het personeel geïnvesteerd wordt zullen ze onmiskenbaar meer bijdragen, beter performen en excelleren.

Gezond en gemotiveerd personeel zal direct en indirect de resultaten van het bedrijf positief beïnvloeden.

Het is simpel: Als mensen zich beter in hun vel voelen dan presteren ze gewoon beter!

Het SyncoFit Corporate Wellness programma is speciaal ontwikkelt  voor het verbeteren van de overall fitheid en energielevel van mensen in het bedrijfsleven.

We geven geen nietszeggende “spring je fit” klasjes .

Wij streven ernaar om mensen te motiveren door ze te leren hoe ze moeten trainen. Motivation through education !

Wij leren uw personeel hoe zich beter te voelen, stress te managen, het leven te balanceren door je overall fitness te verbeteren- zowel fysiek als mentaal-.

Dit resulteert in het verminderen van absenties, reduceren van ziektekosten en een werknemer die energieker en meer gemotiveerd is. Een werknemer die zich meer wilt inzetten voor het bedrijf die hem/haar duidelijk laat zien dat er waardering is voor een goed personeelslid en daar als bedrijf bereid is in te investeren.

Het SyncoFit Corporate Wellness programma is voor uw bedrijf een leuke en een perfecte manier om de loyaliteit van het personeel naar het bedrijf een boost te geven en om eventueel toptalenten aan te trekken die graag bij een gezond en fit bedrijf willen werken.

Wat bieden we aan ?

SyncoFit Corporate Wellness Kettlebell workshops:

De ultieme tool om effectief en efficiënt te werken aan vetverbranding, kracht, stabiliteit, conditie en flexibiliteit. Dit alles met een workout dat niet langer dan 20 minuten hoeft te duren, zodra je het beheerst.

Tijd en ruimte besparend. Veilig en leuk !

SyncoFit Corporate Wellness Train Smart & Eat Smart workshop:

Urenlang op een loopband rennen en alleen maar smoothies drinken en weinig eten? Wat voor effect heeft urenlange cardio en crash-diëten  op je stresshormonen en je metabolisme? Energieloos en hongerig aan het werk zitten omdat je zo graag die 5 kilo wilt verliezen  voordat je op vakantie gaat?

Dit kan anders ! Dit kan beter ! In deze workshop leer je en ervaar je hoe.

SyncoFit Corporate Wellness wekelijkse FightFit groepsles :

De meeste energie krijg je niet van stilzitten maar door te bewegen. Dus een wekelijkse powercardio boost ,door te trainen als een vechter. Kickboksen en boksen zonder de klappen te krijgen.

Lekker bewegen en even het verstand op nul zetten en alle frustraties eruit slaan en schoppen , maar dan op een veilige manier.

Personal training:

Soms heeft iemand alles al geprobeerd, maar zonder succes. Diëten, trainen, mindset sessies, maar geen resultaat of enkel korte termijn resultaat. Dan is het verstandig om een training op maat te nemen. Een training die ontworpen wordt rekening houdend met de persoonlijke balans of disbalans die de persoon heeft in zijn body en mind. SyncoFit werkt met het revolutionaire Personal Hormonal Profiling concept.

Iedereen is anders en voor echt gericht resultaat is het in balans brengen van de hormonale status de oplossing voor een fitte body en mind.

Aanmelden/Info

Vraag nu een offerte aan voor uw bedrijf !

Neem contact op met Marvin Synco*

Klik hier: Contact

U kunt ook vragen voor een terugbel verzoek of dat we bij uw bedrijf langskomen om al uw vragen te beantwoorden.

De volgende bedrijven gingen u voor:

 

*Marvin Synco Malmberg, 48 jaar, eigenaar van SyncoFit, is een gecertificeerde T.O.P. A trainer en Personal Hormonal profiler. Marvin is ook een allround vechtsportleraar.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de vechtsportwereld en strength & conditioning.

Marvin heeft 20+ jaren gewerkt in verschillende functies bij verschillende banken in de effectenbranche, dus voldoende ‘know how’ van wat de fysieke en vooral mentale uitdagingen zijn als werknemer op kantoor.