Selfdefense en awareness groepstraining

SyncoFit geeft self-defense en awareness workshops voor het bedrijfsleven, verenigingen en scholen in samenwerking met en opgeleid door Tackticx.

Tackticx is specialist in awareness en safety trainingen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het leger, het gevangeniswezen en bij de Verenigde Naties biedt Sherward Tackling het bedrijfsleven hulp aan om de veiligheid te verbeteren.

Tackticx heeft een uitgebreid pakket aan diensten die zij aanbieden op dit gebied.

SyncoFit is trots om het self-defense gedeelte te mogen organiseren met een specialist van Tackticx als adviseur en assistent.

Denk niet aan een standaard klasje met een paar leuke greepjes, trucjes en een paar kickboksstoten en -trappen. Onze workshops zijn gefocust op het bewust zijn van je opties tijdens een vervelende situatie. En dat begint met het bewust zijn van je omgeving en de kunst van het vermijden van nare situaties.

Onze missie is om de deelnemers een handvol opties aan te reiken om in vervelende situaties niet kansloos te zijn en de juiste keuze te kunnen maken als het erop aankomt.

Marvin Synco zelf heeft meer dan 40 jaar ervaring in diverse martial arts disciplines. Dat gedeelte wordt als laatste optie behandeld in de workshop, als de andere keuzes geen optie meer zijn.

Interesse? Neem contact op en we beantwoorden graag al uw vragen.

Aanmelden/Info

Vraag nu een offerte aan voor uw bedrijf !

Neem contact op met Marvin Synco

Klik hier: Contact

U kunt ook vragen voor een terugbel verzoek of dat we bij uw bedrijf langskomen om al uw vragen te beantwoorden.