Selfdefense en awareness groepstraining

SyncoFit geeft selfdefense en awareness workshops voor het bedrijfsleven, verenigingen en scholen in samenwerking met en opgeleid door Tackticx.

Tackticx zijn specialisten in awareness en safety trainingen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het leger, het gevangeniswezen en bij de Verenigde Naties biedt Sherward Tackling het bedrijfsleven aan te helpen de veiligheid te verbeteren.

Tackticx heeft een uitgebreid pakket aan diensten die ze aanbieden op dit gebied.

SyncoFit is trots om het selfdefense gedeelte te mogen organiseren met een specialist van Tackticx als adviseur en asistent.

Denk niet aan een standaard klasje met een paar leuke greepjes, truukjes en een paar kickboks stoten en trappen. Onze workshops zijn gefocussed op het bewust zijn van je opties tijdens een vervelende situatie. En dat begint met het bewust zijn van je omgeving en de kunst van het vermijden van nare situaties.

Onze missie is om de deelnemers een handvol opties toe te reiken om in vervelende situaties niet meer kansloos te zijn en de juiste keuze te kunnen maken als het erop aankomt.

Zelf heeft Marvin Synco meer dan 40 jaar ervaring in diverse martial arts disciplines. En dat gedeelte wordt als laatste optie behandeld in de workshop als de andere keuzes geen optie meer zijn..

Interesse? Neem contact op en we beantwoorden graag al uw vragen.

Aanmelden/Info

Vraag nu een offerte aan voor uw bedrijf !

Neem contact op met Marvin Synco

Klik hier: Contact

U kunt ook vragen voor een terugbel verzoek of dat we bij uw bedrijf langskomen om al uw vragen te beantwoorden.