Personal training

Waarom Personal Training?

Iedereen wil gezond zijn en zich lekker in zijn vel voelen. De ontelbare youtube filmpjes met eet en trainingsadvies en de populariteit van superfoods en smoothies zijn daar het bewijs van. Helaas raakt men er ook door verward. Vaak spreken veel online wetenschappers, voedingsdeskundigen en trainers elkaar tegen. Vandaar dat een personal trainer voor vele mensen een uitkomst is. Je krijgt advies en begeleiding door 1 persoon. Personal training is geen luxe meer tegenwoordig. Meerdere mensen maken er gebruik van om snel en efficient hun doel te bereiken.

Op zoek naar een goede Personal Trainer?

Het verschil tussen de ene en de andere trainer is ook zeer groot. Bijvoorbeeld : de instructeur die op je sportschool rondloopt die jou een standaard trainingsschema geeft met veel cardio en een dieetlijstje met een opsomming van gezonde en ongezonde voeding. Of de professionele sporter/ bodybuilder die er simpelweg vanuit gaat dat wat voor hem/haar werkt ook voor jou werkt. Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde. Want wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander. Hoe kan het dat sommige mensen een hele pizza kunnen wegwerken en hun six pack behouden, terwijl sommige mensen alleen maar naar die pizza hoeven te kijken en al de vet voelen aankomen? Er bestaan dus geen standaardlijstjes en een kopie maken van het trainingsschema en dieet van die gespierde jonge meneer of mevrouw in je sportschool, die zelf elke dag professioneel traint, zal ook niet altijd werken.

De zoektocht naar de juiste personal trainer begint bij de volgende vragen:

  • Wat is mijn doel?
  • Wat heb ik ervoor over?
  • Wil ik mijn doel super snel behalen en er voor een korte termijn van genieten?
  • Wil ik mijn doel behalen en er op langere termijn van genieten?

SyncoFit Personal Training

Voor elk individu hebben we een programma. Of je nu die onsportieve “couch potato” bent of de sportieveling die niet tevreden is met het resultaat. Voor iedereen is zijn doel te bereiken aan de hand van een persoonlijke op maat gemaakte trainingsplan en eetpatroon. Wat Syncofit dus anders maakt dan de meeste personal trainers, is dat we ook daadwerkelijk de training personal maken!