Welkom bij SyncoFit, jouw op maat gemaakte personal training!

Wil jij een strakker lichaam voor een speciale gelegenheid, je fitter voelen, vet verliezen of simpelweg lekkerder in je vel zitten door een positieve verandering in je lifestyle? SyncoFit biedt jou de efficiënte oplossing om jouw doelen te bereiken met behulp van personal training.

In tegenstelling tot andere personal trainers of gyms, is SyncoFit volledig gericht op resultaat en worden alle trainingen 1 op 1 gegeven. Geen eindeloze abonnementen bij drukke, overvolle sportscholen waar je moet wachten op je beurt, mensen die je aanstaren of ongevraagd advies geven. Bij SyncoFit maken we samen met jou duidelijke doelen en een tijdsplan om deze te bereiken. We monitoren jouw progressie stap voor stap tijdens jouw trainingstraject.

Kies voor SyncoFit en bereik jouw doelen op een efficiënte en persoonlijke manier. Wij helpen jou om het beste uit jezelf te halen.

Hormonal Balance Challenge

Voor lange termijn een fit lichaam door je hormonen in balans te brengen.

01

Body Composition

Grotere spieren of juist meer definitie.

02

Physical Performance Coaching

Sterker, sneller , explosiever worden voor jouw tak van sport.

rsz_rsz_syncofitbusinessbw

Corporate Wellness Programma

Fitness workshops en trainingen voor uw bedrijf.

Laatste nieuws & acties

De beste versie van jezelf.

NU BEGINNEN ! HET KAN !

“Terug naar de Beste Versie van Jezelf!

Voel je de drang om je slankere en/of energiekere zelf van jaren geleden weer terug te vinden? Wij begrijpen dat verlangen, en bij SyncoFit helpen we je om daar te komen waar je wilt zijn.

Met onze speciale actie “Ik Wil Mijn Lichaam Terug”, begeleiden onze toegewijde personal trainers je stap voor stap naar jouw gezonde, fitte ik van vroeger. We combineren persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en doelgerichte trainingen om je te helpen je doelen te bereiken.

Wacht niet langer. Grijp deze kans aan om jouw lichaam terug te winnen! Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan jouw reis naar een gezondere en zelfverzekerdere versie van jezelf!

Intake inplannen?

Nieuw. Elke dinsdag. SyncoFIGHT Kickboxing klas

NIEUW !

SyncoFIGHT !

Elke dinsdag avond van 20.00 tot 21.00 in Almere

Kickboxing fitness klas. Lekker schoppen en slaan op bokszakken en pads.

Veilig en leuk !

Voor iedereen. Jong en oud. Vrouwen en mannen.

We hebben een leuke groep met recreanten, veteranen en jonge talenten.

Iedereen traint op zijn eigen niveau.

Meld je aan voor een gratis proefles, klik op button onderaan !

We werken met rittenkaarten. Dus geen jaarabonnementen waar je aan vast zit.

(Kosten 12 rittenkaart: 130 euro / Daarmee kan je dus, als je elke week komt, 3 maanden trainen. Kom je een weekje niet, dan schuift je tegoed door naar de volgende week.)

 

 

 

 

 

SyncoFit small group training en outdoors !

SyncoFit afgelopen zomer begonnen met small group outdoor trainingen op het Mediapark in Hilversum.

Leuk om met de media toppers uit de tv wereld aan de slag te gaan !

Wil je ook met je collega’s een sportief uurtje bezig zijn na of vóór je werk?

Klik hier … of bel even op voor meer info

 

SyncoFit project: Ally wordt Fit !

Een interactieve workshop in samenwerking met het Almeers preventieakkoord voor Almeerse jongeren van 14 t/m 18 jaar, via verenigingen, clubs en scholen

Concept:

Veel jongeren worden beïnvloed door social media. Die populaire tiktokker die met een mooie sixpack jou even verteld hoe je dat ook kan krijgen. Die influencer op Insta met miljoenen volgers die je vertelt wat je wel of niet moet eten. Veel informatie. Maar helaas ook veel onzin en veel hype.

In “Ally wordt slim fit” gaat SyncoFit de groep basiskennis meegeven over training en voeding. Voldoende kennis opdoen om daarmee zelf te kunnen inschatten of je het advies van die te perfect gebouwde jongeman of vrouw wel zo serieus moet nemen.

Veel jongeren gaan extreem trainen of diëten omdat ze dat gezien hebben op social media.

En veel jongeren worden afgeschrikt door dit soort filmpjes en beginnen dan maar überhaupt niet aan gezonder eten en sporten.

Wat gaan we doen:

SyncoFit gaat aan de hand van voorbeeld cases ( social media), quizes en opdrachten de groep leren te begrijpen dat je naar jezelf moet kijken. Wat is je doel? Wat vind je leuk? Wat is haalbaar voor jou? Als je een sport kiest of eetpatroon moet je het natuurlijk niet met tegenzin doen. Moet je trainen of is lekker bewegen voldoende voor je? Gezond eten of is iets minder ongezond eten realistischer voor jou?

Preventie akkoord:

In het kader van preventief bezig zijn wil SyncoFit met de workshop onder andere het volgende helpen te voorkomen:

-Het niet willen sporten of gezonder eten omdat er gedacht wordt dat het extreem moet en een perfect lichaam het enige doel zou zijn.

-Het snel opgeven van sporten of goed eten omdat er gekozen is voor iets dat eigenlijk niet je eigen keuze is of iets dat zo extreem is dat het niet vol te houden is.

Samengevat: leer het herkennen van goede info en leer je keuzes te maken onafhankelijk van trends en hypes

Ally wordt slim fit!

Wil je meer info over de workshops? Neem nu contact op. Stuur een email naar ally.wordt.slim.fit@syncofit.nl

Interview met SyncoFit op de radio

Chronisch Gezond – 02-12-2022 met gast Marvin Synco

Zoals elke week hebben we weer iemand te gast. Deze week is dat een man. Hij is ooit begonnen als personal coach en sindsdien bezig geweest zijn kennis te verbreden.

Het gesprek gaat uiteraard over zijn werk (wat kan hij voor jou betekenen?), hormonen, het paleodieet en wat is eigenlijk gezonde voeding?

We gaan het ook hebben over een project dat hij binnenkort gaat starten: workshops op scholen, waarin hij leerlingen mee wil nemen in de wereld die gezondheid heet; wat is precies gezond en hoe kan je beoordelen of informatie klopt? Denk aan de supermarkt, maar ook influencers waar kinderen tegenop kijken. Zijn boodschap: geloof niet alles wat ze je proberen wijs te maken.

Hij staat voor een betere, gezondere wereld en wil daar graag zijn steentje aan bijdragen. Hoe dat ‘steentje’ er precies uitziet, vertelt hij je graag zelf in de Chronisch Gezondshow op deze zender.

De presentatie is weer in handen van Cors van de Berg.

Klik onderstaande balk aan om te luisteren

 

 

SyncoFit Podcast

Personal training op maat

Bent u op zoek naar een personal trainer in Almere ?
Plan nu een kennismakingsgesprek in !